ENERGITILSKUD

Læs her hvordan du får tilskud til etablering af ny varmepumpe og hvilke krav der er.

Professionel Montering

Aut. Kølemontør

Kvalitetsarbejde Til Den Rette Pris

Højt Serviceniveau

VI TILBYDER

Professionel og seriøs rådgivning omkring varmepumper, salg, montering og servicering af Luft/Luft & Luft/Vand varmepumper.

Energitilskud i 2021 til ny varmepumpe

I året 2021 kommer der til at være 375 mio kroner i tilskudspuljen til blandt andet nye varmepumper. Her kan du få tilskud hvis du skifter fra luft-til-vand eller jord-til-vand varmepumpe. Det er derfor en oplagt mulighed for at få skiftet ud, hvis du har en af ældre dato.
Hos JS Varmepumper Byggeservice vil vi gerne være med til at vise dig, hvordan du kan få et energitilskud til din nye varmepumpe

Hvor meget kan du så få i energitilskud?

Tilskuddet er afhængigt af størrelsen af boligen, hvor fornyelsen skal laves. Sparenergi har lavet en beregner, som tager udgangspunkt i din bopæl, hvorefter den giver dig et overslag på hvor stort tilskuddet kan blive. Dit endelige tilskud er ikke baseret på hvilket energimærke din bolig er på nu, da det er undtaget ved konvertering til varmepumpe. 

 

 

 

Hvem kan søge tilskuddet? 

Hvis du er ejer af en helårsbolig, så har du mulighed for at søge dette energitilskud til varmepumper i 2021. Tilskuddet kan også søges af andelforeninger eller ejerforeninger i etageejedomme. Det kan også søges af sommerhusejere, hvor huset er registreret som helårsbolig i BBR. 

Sådan får du fat i tilskuddet

For at få din del af tilskudspuljen, skal du gå ind på Sparenergi’s hjemmeside, hvor du kan søge tilskuddet. Der bliver givet efter først til mølle princippet, så vi opfordrer til at man søger hurtigst muligt efter d. 1 januar 2021.
Når du søger tilskuddet, skal du blandt andet sende en liste over dine fakturaer, samt bevis på betalingen. Hele processen kan du læse på deres hjemmeside. 

Det vigtigste du skal huske, er at du skal have tilsagn til tilskuddet før du bestiller din nye varmepumpe, ellers er tilskuddet ikke gældende. 

Begynd at tænke over hvordan du vil bruge et energitilskud

Allerede nu kan du begynde at tænke over hvordan du vil bruge tilskuddet, hvis du får det tildelt i 2021. Følgende fire trin kan du begynde at forberede allerede nu:

  1. Tænk over hvordan du vil forbedre din bolig
  2. Hvilken varmepumpe vil du gerne have installeret? Spørg gerne din lokale installatør til råds.
  3. Husk, at du ikke må have lavet forhåndsaftaler med håndværkere, da du skal være tildelt tilskuddet før denne process må gå i gang! Hvis du allerede har en aftale med en håndværker, så kan tilskuddet ikke bruges til projektet, da det skal være godkendt inden!

 

Læs mere om alle reglerne, hvordan du søger og alle betingelserne på Sparenergi’s hjemmeside

Kontakt Info

JS Varmepumper & Byggeservice

Faaborgvej 48

5762 Vester Skerninge

CVR: 28831773

Kontakt os

40 88 49 99

Telefonisk henvendelse:

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 20.00 

jesper773@gmail.com

Åbningstider

Butikkens åbningstid er:

Lørdag: Kl. 10.00 – 16.00

Søndag: Kl. 10.00 – 15.00

Ingen åbningstider mandag-fredag